en kategori

det finns två kategorier av killar.
en kategori som föredrar bröst. en kategori som föredrar rumpor.



kan ni gissa vilken kategori jag tillhör?
precis, rumpor.

dagens modeindustri insisterar på allt ska sitta så tight som möjligt,
men ibland är det svårt.



andra gånger helt omöjligt!



det är ett hårt liv när man inte har den där perfekta jeansrumpan.
den där "alla" andra tjejer har.



men är det något fel på rumpor som inte är den perfekta jeansrumpan?
givetvis inte, det vore bara dumheter. Titta på det snygga skivomslaget här under.



och var inte oroliga...



om ni upplever problem är det definitivt inte rumpans fel.
Den är het! Varför skulle annars detta ske..



och varför skulle pojkar gör vad som helst för en glimt av er rumpa?



det kan nog vara på det viset att vi män är lite som hundar.



men ni tjejer är inte alltid oskyldiga. Se bara här.



eller här.



vissa tjejer gillar att visa rumpan!



andra gör vad som helst för att visa rumpan !



så oavsett om du dricker..



eller om du har en rumpa som denna...



eller denna...



ska du veta att din rumpa är bland det sexigaste som finns...
varför annars har ni ägnat all denna tid åt att titta på en massa och jämföra? ;)

// Det här är GeorgVanHalen som signar ut, slut!

Kommentarer:

1 tess:

Ha ha ha var fan hittar du alla bilder??? Ler... rumpor e heta jag håller med. Kanske något vi ska avhandla efter snoppen? Ja menar de flesta får en snygg rumpa i ett par jeans... om de är RÄTT jeansmodell för den rumpan. Jag tycker de e så sexigt med ett par jeans över lår å rumpa på en kille som sitter perfekt...mmmm.... men sen är jag ju svag för annat oxå,,,, å då menar jag nite snoppen utan ÖGONEN.



Att äta snopp för att få större själv tror jag inte på... ja menar hur ska kroppen veta att man just ätit en snopp å att jaha ja... då ska jag se till att ge min egna kropps snopp energi och växa... sjukt men någon går säkert på de där... ler.



//tess

2 tess:

Ja jag har inte sett någon asiatisk snopp så jag kan ärligt inte säga om de är små traditionellt å förresten behöver jag ju se MÅNGA om jag ska veta... ler. Jag får fråga min systerdotter... hon har i alla fall sett EN... men å andra sidan har hennes kille en svensk mamma... alltså några svenska snoppgener i sig antar jag... för man kanske ärver lite sånna gener från sin mammas sida med...



Vilken rumpa??? Ja jag gillar fasta rumpor... du vet nja inte fotbolls å hockey rumpa kanske men ja va fan va svårt de där blev... ja kan nog inte säga... jag måste se å säga DEN va snygg... men många rumpor e snyggast med byxa på å som sagt rätt modell gör rumpan.



Inte många tjejer har en rumpa som är snygg med string tex eller hotpants... de är få som har.... jag har nog bara sett två live som var fina med string... Va för typ gillar du? En bred ladugårdsväggs rumpa kanske??? Ler

3 tess:

Ha ha ha... ja e ingen snoppslukerska... men om man nu sk aha en uppfattning om hurvida någon grupp människor har små eller stora snoppar så måste jag ju se mer än en för att veta. Eller?



Nej jag säger inte att någon rumpa går bort... för de beror ju på... en rumpa i ett par snygga kalsonger eller jeans är ju snyggt än om man har fula eller fel byxor.... men ja nej jag gillar nog inte de allra största ladugårdsväggsrumporna... jag måste ju vara ärlig. Men jag tycker heller inte om för magra killar.... där rumpan inte alls finns... klart man tänder på olika saker eller tycker olika är snyggt. Svårt å säga sådär bara ju.

4 tess:

Jag har ju inget val att mäta snoppar... de är ju bara jag som tagit mig ann detta... ler men hittar du en annan som kan ta över får du gärna göra de för ja e lite trött...



Nej de säger jag inte... jag gillar bara inte super magra killar. de får gärna ha lite hull å ta i... Daniel har ju mage å är lång å tung..ler. Å ja de e helt okej. De är inte bara de som gäller.



//Tess

Kommentera här: