Boken av Eli

The Book of Eli = The Book of Crap?Det är tråkigt.

Det är tråkigt att behöva såga denna film för den innehåller många bra saker, men handlingen är tyvärr lövtunn och drar ner hela filmen. En film med mycket potential...

... Denzel Washington, Gary Oldman och Mila Kunis ger ut överlag bra skådespeleri och vissa scener är riktigt välspelade. Valet av skådespelare och deras prestationer är därmed godkända eller tom. mer än så.

Filmen är snygg och innehåller flera coola alternativt oväntade scener. Ett stort plus för det!

Men det tar över halva filmen innan det ges någon förklaring av i vilken tidsålder filmen utspelas, vem huvudkarakären är och vad han ska göra. Man sitter alltså genom halva filmen och förstår ingenting.

När en del information är kommen är det fortfarande många frågetecken som aldrig blir besvarade. Varför är huvudkaraktären som Terminator, Bruce Lee och Stålmannen i samma person? Vart har han lärt sig allt detta? Hur vet den "onde" om att vissa saker ens existerar? Varför? Varför? Varför!

Den här filmen hade behövt betydligt mer förklarande och berättande istället för att huvudkaraktären ska leka hemlighetsfull och mystisk. Slutet var dessutom riktigt tråkigt och kändes som propaganda för en viss...

Betyg: Jag vill ge denna film bättre, men den får endast 2,5 usla böcker av 5 möjliga. Inget jag kan rekommendera för den som anser att handlingen i en film är central.

// Utan nostalgi har vi ingenting - GeorgVanHalen