mitt livs bästa bakfylla

För en tid sedan hade jag varit ute på partaj och gallaj. Efter det mådde jag inte så bra. I vanlig ordning vaknade jag alldeles för tidigt och på något sätt hittade jag min väg fram till Happy Video Game Nerd på youtube.

Jag spenderade ca två timmar genom att bara titta på klipp efter klipp och blev bjuden på mitt livs bästa bakfylla. Happy Video Game Nerd är en kille i min ålder som recenserar TV-spel (främst äldre) på ett kul sätt. Det märks att han vet vad han pratar om också. En rekommendation till alla andra som inte riktigt kan förstå att 90-talet är över :)

Det som fångade mig och gjorde att jag fortsatte titta i flera timmar var inte alltid recensionerna i sig utan att jag kände igen mig själv väldigt mycket i denna kille. Jag är inte särskilt lik utseendemässigt och många andra som känner mig skulle inte se någon likhet alls. Men vem känner mig bättre än jag själv? Right.. Right !

Faktum är att jag aldrig känt igen mig själv i en annan person lika mycket förut. Om jag skulle varit uppväxt i ett liknande område i amerikat hade jag i princip kunna blivit honom :P


      Happy Video Game Nerd är den mindre killen till vänster

// GeorgVanHalen