Sandlådan fortsätter.

 
Igår var det valvaka.
 
Jag tyckte SVT skötte sig bra gentmot alla partier. Jag tror alla fick ungefär lika mycket tid i rutan. Om S som vann fick lite mer än t.ex. L eller MP är det inte så konstigt för att dom blev ett många gånger större parti. Detta var dock inget jag noterade i högre grad.
 
Problemet tyckte jag kom delvis ifrån S och V själva. När Jimmie Åkesson (SD) höll sitt tal likt andra partier började många ifrån S och V göra tummen ned och peka finger åt SD. Seriöst? Det var låg nivå. Detta gjordes inte av några andra mot någon annan. Är det inte just dessa partier som brukar säga att SD är emot demokrati? Är det demokrati att peka finger på Sveriges tredje största folkvalda parti mitt under en valvaka?
 
Stefan Löfven (S) och Rossana Dinamarca (V) var likt många andra med i studion eller i inslag. Av dessa två benämndes Sverigedemokraterna som nazister. Med Rossana Dinamaroa stod en representant ifrån SD kallad Linus Bylund. Visste Rossana överhuvudtaget vem det var? Kallade inte hon Linus Bylund indirekt för nazist? Ett ganska hårt påstående utan några som helst bevis mot honom.
 
Vet ens Stefan Löfven och Rossana Dinamaroa vad en nazist är? Ett av dom större namnen inom Sverigedemokraterna är Paula Beiler, en kvinna med judiskt påbro, är hon också nazist?
 
Innan valet var det stora kampanjer mot Sverigedemokraterna. I detta ingick en mängd namn ifrån kändisar som tar avstånd ifrån SD, vilket visade sig inte vara helt korrekt gjort. SD gjorde en motreaktion mot detta. En skämtsam video, kallad "Tack till alla kända kändisar!" där en man med tydliga utländska rötter ingår... Är han också nazist?
 
Förstår inte S och V att det är just sådant här prat som gjort att SD ökat och blivit ett sådant stort parti? Dessa påstenden på sandlådenivå. Sluta med dessa och börja bemöta en stor del av Sveriges väljare med någon slags respekt. Dags att kliva ur sandlådan. Tack på förhand.
 

Kommentarer:

1 Svinet:

Vilken sandlåda? De erkänner aldrig att de gör fel, allt går "professionellt" till enligt deras egen utsago.

Kommentera här: