prioritera vad du anser är viktigt

 
En bekant till mig brukar aktivera sig på Facebook genom att lägga upp mycket om vad som sker i samhället. Detta görs på ett personligt sett vilket gör att vinklingarna, humorn eller en viss poäng läggs upp på specifika sätt. Inte att det bara är en länk och "copy/paste".
 
Givetvis väljer varje person själv vad som ska beröras och inte. Inte att saker läggs upp bara för att främja andras intressen säg ett enskilt parti. Nyligen fick denna person kritik för att den inte vill gå ut med vad exakt den röstar, men vad spelar det för roll? Personen lägger upp länkar den tycker samhälllet borde prioritera. Personen är inte någon personlig reklampelare för enskilt parti eller företag.
 
Jag tycker det är uppfriskande med en person som vill skapa debatt, går ofta in i debatten och uttrycker vad den själv tänker istället för att blint förlita sig på ett parti. Vi lever i informationsåldern då det är enklare än någonsin att bilda sig en uppfattning om något. Något många inte gör av diverse anledningar. Detta är helt upp tilll var och en, men för mig är det läskigt att folk fortfarande är kvar i mentaliteten att man jämt ska tycka och stödja vad ett parti (det man röstar på) vill göra.. Även om man själv anser att dom har fel.
 
Tycker du på fullt allvar att patiet du stödjer har rätt i alla samhällsfrågor? Vad är det för parti egentligen? Samhället har många sidor därmed också politiken. Man kan och ska inte stirra sig blind på en detalj och strunta i allt annat.
 
Är ett uttalande mer eller mindre rätt baserat på vem som säger det? Om en dum människa säger världens smartaste sak. Är det inte fortfarande världens smartaste sak?
 
 

Kommentera här: