Redeemer of Souls

 
Judas Priest kommer inom månader släppa sitt nästa studioalbum, Redeemer of Souls.
Innan dess har de släppt titelspåret. Över oss kan du höra det.
 
// Now What !? - GeorgVanHalen

Hörsägen

Hörsägen:
 
En kvinna skulle till Arlanda. Hon frågade taxi-chauffören på plats vad det skulle kosta. Chauffören svarade "Det skulle gå på 520 kronor". Kvinnan blev bestört då hon endast betalat 340 kronor tidigare i veckan. Hon nämnde även denna tidigare resa för taxi-chauffören och han sa i sitt försvar "Det kan inte stämma, 520 kronor är standardavgiften till Arlanda.. Har du kvar kvittot?". Kvinnan sträckte fram kvittot och ganska snart konstaterade taxi-chauffören att kvinnan inte betalat 340 kronor.. Utan 340 euro!".
 
// Now What !? - GeorgVanHalen

när killar berättar för tjejer hur de ska se ut

Det finns ett stort missförstådd gällande denna rubrik, anser jag.
 
Idag finns det (har väl egentligen "alltid" funnits..) normer för hur tjejer och killar "ska" se ut. Då industrier mer inriktar sig på tjejer kring detta ämne är det nästan alltid deras vardag som tas upp. Tjejer ska vara trådsmala med D-kupa till byst. Gärna solbrända. Ha långt hår. Inte ha glasögon (men gärna solglasögon), men ha fylliga läppar samt rakat könsorgan. Har jag glömt något?
 
Det här är någon "bild" som ofta är omöjlig att leva upp till och stämmer ännu oftare inte överens över vad män faktiskt finner attraktivt. Jag menar. Oavsett om man är man eller kvinna (smaka på den meningsstarten) är väl poängen med att vara attraktiv att locka antingen det motsatta könet (eller en enskild partner eller en samkönad om en är homosexuell)? Inte tusan kammar jag håret, sätter på mig dyraste kläderna, slänger på lite parfym och tar på mig finskor för att imponera på polarna eller mig själv när jag ska ut på gallej...
 
När män då går ut offentligt och försöker säga till tjejer vad de finner attraktivt får de skit för att vara mansgrisar och andra hemska saker. De försöker inte säga att DU ska se ut på ett visst sätt utan mer "det här gillar jag, skit i de överdrivna mediabilderna och få en annan bild av vad som kan vara attraktivt". Vidga vyerna.
 
Personligen har jag svårt för piercingar och tatueringar. Jag tycker inte tjejer med en tatuering automatiskt är fula, men jag har aldrig sett en tjej i hela mitt liv som var finare med tatueringen än innan tatueringen. Jag vill inte häckla människorna som livnär sig på detta eller något annat heller. Jag vill bara ge ut min åsikt kring ett fenomen som har blåst upp ur alla proportioner. Om jag får en dotter som tatuerar sig kommer jag hata henne? Knappast, men då hon garanterat kommer möta "tatueringar är det coolaste som finns"-människor i sin vardag skulle jag som far ge henne en annan bild. Att det faktiskt finns män och antagligen ganska många som föredrar tjejer utan en tatuering. Väljer hon ändå att skaffa en tatuering. So be it.
 
Ett problem många killar har är inte att de är "fula" utan de vet helt enkelt inte hur de ska göra för att få till det där lilla extra som får tjejerna att öppna ögonen. Ibland krävs det inte mycket. Skulle en tjejkompis ge ett sådan tips till en sådan kille. Tror ni han skulle bli arg? Jag tror han skulle tänka lite på det. Antagligen prova det och förhoppningsvis få ett mer positivt resultat i vardagen. Sedan tacka henne.
 
Vi är alla olika. Vi gillar alla olika saker. Jag tror ingen gillar alla och det finns ingen alla gillar. På tal om det jobbar på ett stort företag och skulle jag berätta vilka tio tjejer på företaget jag är mest attraherad av skulle nog mönstret vara högst oklart. Ingen generell längd, kroppsform, hårfärg eller så och ingen skulle platsa i "trådsmala med D-kupa till byst. Gärna solbrända. Ha långt hår. Inte ha glasögon (men gärna solglasögon) samt ha fylliga läppar. Rakat könsorgan"-kategorin heller.
 
Jag vet inte hur jag skulle uttrycka det för att det skulle komma ut rätt, men om en av dessa tio tjejer på jobbet skulle få höra att jag (och kanske många andra) tycker att hon är sötare/snyggare/sexigare än något påhittat ideal. Skulle inte det vara en komplimang?
 
// Now What !? - GeorgVanHalen