Maya

Om jag får en dotter är namnet Maya en given kandidat.
På barnet, alltså.
 
// Utan nostalgi har vi ingenting - GeorgVanHalen

inte att missa.

 

Vad har vi här nu då?
 
Danko Jones med Rock and Roll is Black and Blue
Europe med Bag of Bones
Rush med Clockwork Angels
 The Darkness med Hot Cakes
Bob Dylan med Tempest
Van Halen med A Different Kind of Truth
Bruce Springsteen med Wrecking Ball
Alice Cooper med Welcome 2 My Nightmare
Mark Knopfler med Privateering
Slash featuring Myles Kennedy med Apocalyptic Love
 
// Utan musik har vi ingenting - GeorgVanHalen

Frowned upon - Inte då !

I veckan var jag och åt en lunch på stan. Under lunchen lade jag märke till hur många det var som hade slängt halvfulla tallrikar med mat och sedan ställt de redo för att diskas.
 
Snart ser jag en man, tillsynes en uteliggare eller liknande, gå fram och välja bland tallrikarna som om det vore julklappar under en julgran på julaftonsmorgon. Han greppade tag i den tallrik som såg smarrigast ut. Smög sedan runt en bra bit bort i lokalen och började äta precis som vilken annan kund som helst.
 
Vafan?
 
Smart! - Säger jag istället. Det är knappast olagligt att äta bortslängd mat andra redan betalat för.. åtminstone enligt min vetskap. Mannen åt sig antagligen mätt och gjorde det gratis.
 
Det fina engelska uttrycket frowned upon skulle kunna användas, men ärligt talat tycker jag detta beteende var mycket bättre än det alla tiggare håller på med dagarna in och ut. Det här störde ingen och visar på betydligt starkare användade av hjärnverksamheten än att sätta sig i något hörn med en mugg i handen. Dessutom är det ett bra tips ifall man en dag skulle vara i en snarlik position.
 
// Utan nostalgi har vi ingenting - GeorgVanHalen