Run-D.M.C. - What does it mean?

Otacksamma jävlar!

Det finns människor som av en anledning eller en annan lämnar sitt barn. Barn som i sin tur kan bli väl omhändertagna av en annan familj. Får dessa barn det bra. Bättre än vad de någonsin skulle fått det hos sina biologiska föräldrar borde barnen med stor sanolikhet uppskatta adoptivföräldrarna? Right? RIGHT?

Varför är det ändå på det viset att många adopterade barn i vuxen ålder börjar referera till sina biologiska föräldrar som sina riktiga föräldrar? Jag lånar argumenten med "samma blod", "gener" osv. men jag vill inte betala för det. I slutet av dagen är det adoptivföräldrarna som ställt upp för dig. Älskat dig. Matat dig. Badat dig. Hjälpt dig med läxor. Givit dig mycket av din moral. Givit dig ett värdigt liv. Ett liv värt att leva.

Här eller rättare sagt på The Rock And Roll Hall of Fame var det en som gjorde rätt. Run-D.M.C. blev år 2009 invalda i nämnd institution och Darryl Matthews McDaniels (även kallad D.M.C.) höll, nog, det längsta tacktalet i bandet. Vad sa han? Genom åren har det handlat om allt möjligt för olika artister. Vissa säger bara tack, andra drar upp sin musikaliska influenser, vissa säger bara något fjantigt, för en del är det bara en ego-boost, några har "värsta" talet och många vill tacka alla möjliga. Men... vad sa D.M.C. ?  

Mr. D.M.C. nämner lite allt möjligt men fokuserar sitt tal till att tacka sina föräldrar. Sina adoptivföräldrar och kallar dom för sina, just det, riktiga föräldrar.

Run-D.M.C. - What does it mean? Don't matter coz D.M.C. got higher in my book!

// Utan nostalgi har vi ingenting - GeorgVanHalen

Kommentarer:

1 Tess:

Där steg han för mig också :-) Tycker absolut att det är mer än blod som gör föräldrar. En förälder som ger upp sitt barn är egentligen inte förälder, i mina ögon.

Kommentera här: