image

Saul "Slash" Hudson och Saul "Slash" Hudson.Eller...

Slash och Joe Perry !

Jag undrar var Slash fått sin image ifrån..
Hmm =)

// Utan nostalgi har vi ingenting - GeorgVanHalen

Shame, shame, shame... on you babe!

"Killar som inte vet om att de är snygga är snygga" ... "Wtf does that even mean?" tänkte jag första gången jag hörde det, men när jag tänkte vidare förstod jag. Samma sak gäller även tjejer. Jag vet att jag tänkt skriva detta tidigare och har säkert gjort det.. men det kan inte skrivas tillräckligt många gånger.

Alltså.

Det finns många tjejer som är snygga.

Bara medan jag jobbar en dag som denna ser jag inte endast en, två, tre utan betydligt fler som jag skulle kunna se som en potentiell dejt, flickvän eller fru. Tjejer med olika stilar och utseenden. Något som dock är icke attraktivt som bara den är tjejerna med insikten om att de är snygga. Tjejerna som tror de kan behandla folk hur som helst, inte behöva se folk i ögonen och bara har en allmänt tråkig attityd.

Dryga tjejer, kort sagt.

De snyggaste är de som bjuder på sig själva. Kanske småflörtar lite, ler till när de passerar, skämtar till om dagens studier och faktist inte antar att alla är deras givna bejänter.

// Utan nostalgi har vi ingenting - GeorgVanHalen

min kanske främsta iakttagelse

- År sedan satte jag ihop ett bildspel med musik om en kompis. Jag skickade den till en dåvarande väns flickvän och hon frågade "är han död?" (kompisen i bildspelet).

- På Flashbback skapade jag nyligen en tråd hyllningstråd till (Soundgarden, Audioslave, Temple of the Dog) sångaren Chris Cornell. I det första inlägget skrev någon "Fick för mig att han hade dött när jag såg tråden. Puh."

- I en dokumentär (du borde spana in) kallad Rockfotografen sägs det hur tråkigt det är att John Lennon aldrig riktigt fick veta hur älskad och respekterad han verkligen var förrän tusentals stod vid platsen där han sköts med plakat och ljus. En plats som fortfarande besöks.

Jag bara undrar... vad är det för fel att hylla folk medan dom lever?

// Utan nostalgi har vi ingenting - GeorgVanHalen