en udda notis, indeed.

Dagen var idag. Jag hade slarvat med middagsmaten och bestämde mig för en sen kebabtallrik. Mest för variation från den typiska "falukorv-blodpudding-kyckling"-svängen vi alla know and love.

I ett desperat försök att känna mig nyttig (något jag ofta gör i dessa situationer) var att be om extra sallad på kebabtallriken. Sagt och gjort.

Killen i kassan är en trevlig och social typ som tyckte min order av extra sallad var konstig. Vilket jag i min tur tyckte var konstigt, men saken är den att 95 % (en siffra killen i kassan slängde ur sig efter flera års försäljning) av hans kunder äter aldrig upp salladen utan låter den ligga kvar...

Visst är pommes, kebab och sås gott.. men är det inte mixen av alla dessa OCH salladen (gurka, tomat, lök osv.) som gör det till en populär måltid?

// Utan sallad har vi ingenting - GeorgVanHalen

I Don't

Like It! I Just Don't!

Några av er har som ett personlighetsdrag (med brist på bättre ord) att bestämma något med en annan person (eller flera) och sedan från ingenstans, ändra planerna med underbara anledningar som "jag pallar inte". Därefter "försvinna" under några dagar och hoppas att det aldrig hänt.

Det handlar inte om godtagbara anledningar t.ex. att kompisen blivit erbjuden ett jobb i sista sekund där den tjänar riktigt bra, att någon i familjen råkat ut för en olycka eller att de är magsjuka. Då är det förståeligt.

Dessa personer förstår helt enkelt inte att folk faktist ser fram emot saker. Att planer i ens liv kan betyda mer än bara "tidsfördriv". Att den andra inte bara rycker på axlarna, säger "jaha" och ringer runt till annat folk.

Om ni inte pallar ska ni inte planera något överhuvudtaget.. Folk har bättre saker för sig och pallar inte er! Bara så ni vet :)

// Utan nostalgi har vi ingenting - GeorgVanHalen

It is:Vad är dessa för album? It is:

R.E.M. - Collapse Into Now (2011)
Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium (2006)
Foo Fighters - Wasting Light (2011)
Blue Öyster Cult - Tyranny and Mutation (1973)

En skönt låt från albumen är på sin plats också!

R.E.M. - Every Day Is Yours To Win
Red Hot Chili Peppers - If
Foo Fighters - Walk
Blue Öyster Cult - Baby Ice Dog


// Utan nostalgi har vi ingenting - GeorgVanHalen