KISS AND MAKE-UP

 

Det verkar inte bättre än att förseningarna från SJ fick mig att göra det var och varenda kotte gör varje dag: Köper en bok. Jag köpte KISS AND MAKE-UP av Gene Simmons. Basisten från bandet KISS.

Den tog en vecka eller två att läsa ut.

KISS har varit ett aktivt band (nåja, från och till) sedan mitten av 70-talet och Gene Simmons föddes långt innan dess. Det är många år att täcka i en lättläst bok på ca 276 sidor. . Det märktes speciellt när det var 1/3 kvar av boken. Då kunde 1 år beskrivas på 1 sida. Behöver jag tilläga att delar av boken var fattig på detaljer?

Positivt var det att jag fick se en ny sida av denna karl som mest är känd för sitt smink, affärsinne och antalet affärer med kvinnor. Han är tydligen nykterist och serienörd.. vilket kan vara svårt att tro om en av de män som "have made love" med flest kvinnor i världen.

I helhet är det en bra bok, men har ett tråkigt fokus på hur bandets original trummis och gitarrist haft samarbetssvårigheter. Fokus borde varit på roliga anekdoter om kändisskap och rock n' roll livet, men jag kan inte få allt. För allt som allt är det en bra bok. Kan rekommenderas till alla därute som gillar KISS, rock n' roll livet eller sådana som behöver vidga sina vyer.

Nog om det.

I år går Sweden Rock Festival av stapeln, som vanligt, och dit vill jag åka.
Vi får se hur det går.Åk dit du med, det kommer bli grymt :)

// GeorgVanHalen

en konstig fransman

Fredagen den 26/7 vågade jag mig på bio. Det var obestämt vad och min polare Italiano skulle se, men polaren var nog i smyg väldigt sugen på att se Änglavakt. Så var det med det.

Änglavakt var den, mycket möjligt, skummaste filmen jag sett. En film med två sidor. En väldigt allvarlig och den andra var..ja.. oseriös, flummig, rolig (?). Det finns antagligen inget ord i det svenska språket som skulle ge en bra beskrivning.
 
Min polare beskrev filmen som mer utav en konstfilm än något annat. Det kan jag nästan instämma på. Handlingen i sig fanns det luckor i och mixen mellan det seriösa och oseriösa kan nog förstöra för den som vill se ett snyftar drama. Men fransmannen på bilden under gjorde den stundtals underhållande och originell som bara den.

I vanlig ordning var det kul och se Stockholm på film också :)
                          
 
 Tchéky Karyo, en konstig fransman

//
GeorgVanHalen

vill bara informera er om...

.. att bandet Scorpions nyligen släppt ett album kallat Sting in the TailDet är antagligen bandets sista album och har fått bra kritik!
Check it out.. what's it's all about !

// GeorgVanHalen