Pure Perfection" Some might say that big is always better.
I have to disagree.
Because: No More, No Less.
And you find perfection.
You can't compete with pure perfection.
And you shouldn't even try to "


// GeorgVanHalen

Kommentarer:

1 tess:

Nej ja gjorde inte de... letade vidare på stan... mätte några... inspekterade... nope.. de är få... ler.

2 Tess:

Svar:1. Själv är jag inte så förtjust i de nya dataeffekterna. Tycker ofta att de ser mer fejk ut än gamla effekter. För även om gamla effekter kan se dåliga ut ibland, så var de ändå DÄR på något vis :-) Gillar verkligen effekterna i The Thing t.ex. Data har utvecklats och blivit bättre, men det känns ändå som att man blir lurad på nåt vis. När jag såg When worlds collide för ett tag sedan var det så vackert med handmålade bakgrunder. Det känns också mer äkta än data, fast det kanske bara är ett tecken på att jag faktiskt börjar bli gammal :-S2. 80-talet har en fin plats i mitt hjärta också :-) Visst fanns det en del fult då liksom nu, men man sparar ju på godbitarna.3. Hur menar du att det brukar märkas om det är en yngre tjej som är gravid? Jo, jag brukar ofta tas för yngre än jag är. Får fortfarande visa ID när det är 18-årsgräns ibland.4. Det är en svår balans det där med sekretess på nätet. Jag försöker vara personlig, men inte FÖR personlig. Om någon person inte vill nämnas eller inte vara med på bild så respekterar jag självklart det. Skriver inget som jag anser är för privat om mig själv heller. Var den gränsen går är olika för olika personer. Jag skippar t.ex. efternamn och skriver inte allt i detalj utan kanske kan skriva "ytligt" om personliga saker t.ex. Men sedan är jag ganska utlämnande då det gäller mina åsikter.

3 tess:

Som den snoppexpert jag faktiskt är så gjorde jag precis så. De flesta hann inte ens tänka utan jag hann med de ja skulle på ett litet kick. Du vet sexiga jag i ett bås... karlarna tvekar inte... slak... stoooor... ja så stort de kan bli. Anteckningar som fylls i och vips har vi en fin och säker statistik.//Tess

4 Fridah:

**

då säger jag Tack! För jag tkr Monica är snygg! HAHA :D.. Jag är nog lite som henne i personligheten också:PDet var en riktigt bra och tänkvärd kommentar du slängde in!! Håller med!

5 Tess:

Svar:

1. Jag har en dvd-utgåva på originalfilmerna där det är med både "originaloriginalen" och de där de lade till lite nya scener och effekter. Föredrar faktiskt originaloriginalen. När de lade in den unga Anakin i slutet av filmserien istället för den gamla då tycker jag de gick lite för långt. Obi-wan var fortfarande gammal liksom.3. Aha, då förstår jag. Jo, jag kan ju inte säga att jag "glömt" mig själv även fast mycket kretsar kring graviditeten :-)5. Lite blandning på bilder gillar jag också. Tycker egentligen inte om typiska spegelbilder heller där man fotar sig själv i spegeln, men det har blivit några sådana t.o.m. för mig på sistone :-S Sedan blir det lätt att många bloggare ser ut som kopior av varandra då de stylar sig likadant och poserar likadant på foton. Även fast det inte finns så många manliga bloggare (inte vad jag märkt iaf) så är de bättre på att spexa till bilder lite. Inte alltid se så allvarliga ut :-)

6 A f r o b e l i t a:

Det är så sant, man uppskattar sommaren som sjutton. Vi spenderar ju ändå mestadels av vår tid i mörker så man blir så otroligt lycklig när solen skiner :)

7 tess:

Tittar förbi... ha de gott. //Tess

Kommentera här: