Movin' Out

När jag nu börjat studera i Uppsala gick det fort att få studentbostad (konstigt med tanke på att bostadsproblem man hör om kan tänkas) och det tänker jag med. Men det är bara att tacka och ta emot :)

För mig har det blivit en studentkorridor med 8 andra personer. Trevligt folk !
Korridoren har ett stort kök och två små duschar, bilden under oss är ett bevis på hur hygieniska även vi studenter kan vara. Tänk också på att det endast ifrån en av duscharna :P
 
              

Då jag är ny i Uppsala och inte hittar någonstans får ni nöja er med bilder som kan tas till och från Universitetet. Nedan är en bild på den s.k. Svandammen. Konstigt namn med tanke på att det nästan bara är ankor där. Precis brevid ligger mitt universitetsområde och där kan man även se fåglar i stora flockar som flyger ihop och håller till i ett stort träd. Mäktigt.

             

Mitt studentområde, tillsammans, med "alla" andra områden ligger en bit utanför centrum. Den största nackdelen med det är de krävande vägarna hem. Här är backen vid slottet. Endast för de hårda grabbarna och töserna !! 

            
                             
I Uppsala har jag inte tillgång till dator än, hur klarar jag mig?. Jag klarar mig fint men bloggen kommer tyvärr få lida. Men det gör bara varje inlägg något mer spännande.

// GeorgVanHalen

Going to Uppsala

Nu är det klart. Jag drar till Uppsala.

"Ja drar nu, jag skulle dratt för länge sen. Ja kanske inte återvänder hem, men i den händelsen.. ja, då lär vi ses igen" :)

// GeorgVanHalen
-
Någon som känner igen det citatet?

naken på Beach 2010 (inget för de yngre)

            

Över oss har vi en tjej med självdistans och humor vilket gör att hon vågar vara naken. Nu är det visserligen en rolig bikini men ändå. När jag var något yngre och jag först hörde talas om alla Beach 2001, 2002, 2005, 2008 och vad allt nu kallades trodde jag att det var en specifik strand man gjorde sig redo för. Jag fattade ingenting !

I år tycker jag vi går all in och går nakna på årets Beach. Beach 2010. Vi föds, bastar, badar och duschar nakna. Vi lever dessutom i ett samhälle där saker som har med nakenhet slängs i våra ansikten hela tiden.. varför inte göra något kul av det hela? 

             
                                                       Se här !

När var du lika glad som tjejen ovan senast? Precis. Det jag ser här är ännu en tjej som vågar bjuda på sig och även fast hon är riktigt snygg blir jag betydligt mer attraherad av det hon gör än det jag ser. En spontanitet man inte ofta hittar idag.

Många oroar sig över sina kroppar även fast det är absolut inget fel på dem. Är det fel är det ofta något oväsentligt. Titta på bilden nedan. Om han vågar bada naken.. borde väl du också göra det? :-)

           

Om man vågar vinner man. Är det inte sådant man hör här och där? Vem vet, vem vet.. kanske du har lika tur som killen på bilden nedan i sommar? ;)

           

Vårt samhälle är utseendefixerat. Jag tycker denna utseendefixering ofta rör sig emot något negativt. Många dömer människor fullständigt genom utseendet. Är du en av dem? Om du nu är så snygg, våga visa det. Gå naken på Beach 2010 !

//
GeorgVanHalen
- Inlägget är fyllt av humor och borde inte tas på dödligt allvar.