Generation: Uttråkad?

I de följande meningarna citaterar jag ett inlägg från Flashback.

"Ursäkta, men vad är poängen att diskutera någon man inte bryr sig om?

Ibland undrar jag inte om den yngre generationen är ensamma och då blir det att ni hänger på flashB och diskuterar om artister, musiker, filmer, etc, som ni inte ens tycker om. Jag menar inte att vara ohövlig eller så, jag undrar bara om det kan ligga något i det? När jag var kring 20-årsåldern (är 43 idag) jobbade jag. Och jobbade jag inte var jag ute och slirade. Hade få lugna stunder i vart fall. Ibland undrar jag om det inte är en smula synd om eran generation?
"

Kan denna 43-åring ha mer rätt? Jag tror knappt det, men har dagens yngre verkligen inget bättre för sig? Enligt min erfarenhet är det MÅNGA som håller på likt beskrivningen. Alldeles för många.

Är dom inte för trötta efter en dag på jobbet för sådant här? Har dom ens jobb?
Har dom inga riktiga, produktiva, intressen?
Har dom inga körkort så dom kan starta bilstereon och glida på stan?
Är TV-utbudet verkligen så dåligt?
Finns det inget dom kan hjälpa till med hemma?
Vart är flickvännen (eller pojkvännen, om läget nu är på det viset)?
Har dom ingen gammal film på lager de kan slänga fram och glo igenom?
Går dom inte på gymnasiet eller på högskola? ..

Gillar man att diskutera är det väl alltid mer givande att diskutera i ett ämne man brinner för?

Är dessa nya generationernauttråkade att de inte har något bättre för sig än att diskutera ett band de knappt har hört, en film de somnade under eller en bok de bara läst fem sidor av?

// Det här är GeorgVanHalen som signar ut, slut!

Våga...

... Ringa BRIS.Jag föddes med en trasig njure vilket ledde till problem efter födseln men det gick över.. tills något år senare. Då gjordes operationer och läkarna provade några metoder för att få det bra. Efter det har jag aldrig känt någon form av fysisk smärta.. men det efterlämnade sig ett "stort" streck på magen och ett relativt litet konstigt märke längre upp. Det stora stecket är likt ett sådant många får efter en blindtarmsoperation fast flera gånger större.

Då inga senare fysiska komplikationer skett än idag har jag varit lyckligt lottad. Men då vi lever i ett utseendefixerat samhälle är det givet att jag försökt dölja detta så gott det går, men dessto mer man döljer en sak som denna. Dessto mer intressant blir det. Det gäller att försona sig med allt istället.

I min låg-/mellanstadie klass retade och mobbade folk varandra för allt (ALLT): Ursprung, vikt, hudfärg, hemförhållanden och intressen. Ja, vad kan jag säga? Barn kan vara grymma dom små odågorna. Men inte en enda gång, så vitt jag minns, gav sig någon på mig på grund av mitt streck. Varför vet jag inte, men jag är tacksam för det. Det hade varit ett billigt och enkelt sätt att ge sig på mig. Det är något som är säkert. Säkrare än så går det inte att vara.

Men trots att jag sluppit allt detta har det ändå varit svårt från och till. Jag har aldrig och kommer aldrig vara i närheten av det s.k. idealet. Idealet om en solbränd vältränad kille med sex-pack. När man badar kommer säkerligen någon unge komma fram och undra vad som hänt. Hur är reaktionerna när man tar hem ett one-night-stand? Hur fasiken ska jag känna mig "normal"? Men jag har lärt mig att normal är inget man ska eftersträva. Gör något häftigt istället !

Idag som 24-åring har jag försonat mig med allt detta, tror jag. Det är som det är. Det finns folk med väsentligt större problem, det är inget att gnälla över. Men det hade varit skönt att prata med t.ex. BRIS om detta som yngre. Vem ska man annars prata med det om? Föräldrarna skulle bara pigga upp en och säga "det märks knappt" och kompisarna skulle antagligen säga samma sak men snälla, jag är inte dum. Visst märks det. Det finns mycket, mycket mindre saker som märks direkt. Varför skulle inte detta?

Har du också en blogg? Skriv av dig lite och hjälp till att göra BRIS till något mer alldagligt. Kopiera bilden jag har i detta inlägg och rekommendera andra att göra detsamma. Då kanske något barn vågar ringa till BRIS utan att känna sig konstig. Det kan även göra dig fri från en gammal demon eller två.

// Det här är GeorgVanHalen som signar ut, slut!

en kategori

det finns två kategorier av killar.
en kategori som föredrar bröst. en kategori som föredrar rumpor.kan ni gissa vilken kategori jag tillhör?
precis, rumpor.

dagens modeindustri insisterar på allt ska sitta så tight som möjligt,
men ibland är det svårt.andra gånger helt omöjligt!det är ett hårt liv när man inte har den där perfekta jeansrumpan.
den där "alla" andra tjejer har.men är det något fel på rumpor som inte är den perfekta jeansrumpan?
givetvis inte, det vore bara dumheter. Titta på det snygga skivomslaget här under.och var inte oroliga...om ni upplever problem är det definitivt inte rumpans fel.
Den är het! Varför skulle annars detta ske..och varför skulle pojkar gör vad som helst för en glimt av er rumpa?det kan nog vara på det viset att vi män är lite som hundar.men ni tjejer är inte alltid oskyldiga. Se bara här.eller här.vissa tjejer gillar att visa rumpan!andra gör vad som helst för att visa rumpan !så oavsett om du dricker..eller om du har en rumpa som denna...eller denna...ska du veta att din rumpa är bland det sexigaste som finns...
varför annars har ni ägnat all denna tid åt att titta på en massa och jämföra? ;)

// Det här är GeorgVanHalen som signar ut, slut!