Gudarna fortsätter leverera

Jag börjar nästan tro att Jimi Hendrix fortfarande lever på en paradis ö tillsammans med alla andra legender nu när det kommer "nytt" material som "ingen" hört nästan fyrtio år efter hans död. Men det är bara tacka och ta emot. Missa inte Valleys of Neptune med Jimi Hendrix.

Någon som i högsta grad är levande är däremot Jeff Beck en man både Saul 'Slash' Hudson och James Hetfield nämnt som sin absoluta favorit gitarrist. Jeff Beck är tillbaka med plattan Emotion & Commotion.
Båda finns givetvis på Spotify

// GeorgVanHalen

När Kristine Fick Oväntat Besök

I min korridor bor det en söt tjej som heter Kristine.

En dag var Kristine ute på fest med några vänner. Efter en trevlig kväll hade de en efterfest iform av husets bastu på källarplan.

Alla satt och hade det trevligt i bikinis och badbyxor. Men från ingenstans kommer en helt och hållet naken kille som tydligen också bor i huset. En kille ingen känner. Han sätter sig ner som ingenting och frågar om han får något att dricka. Det ska även sägas att han var helt nykter (vilket kan vara svårt att tro).

Lagom med självförtroende, nudist eller galning? Who knows...

På återseende !

// GeorgVanHalen

... av Kotte

Imorse var det dags för frukost. För att äta frukost måste jag in i korridorens gemensamma kök. Idag var Kotte där. Kotte är en trevlig lirare som också bor korridoren. Vi utbyte någon mening eller två medan vi ordnade frukost. Då jag tidigare har haft problem med brödrosten hände detta..

GeorgVanHalen - Vad tycker du om den här?
Kotte - Vaaa?
GeorgVanHalen - ..Vad tycker du om brödrosten?
Kotte - Har ingen åsikt. Det är en brödrost... (?)

ägd av Kotte :D

I mitt huvud lät det som en hyfsad konversation, men när jag sagt det måste det låtit riktigt konstigt. Riktigt konstigt. Speciellt då Kotte inte upplevt något problem med brödrosten ifråga.

// GeorgVanHalen