E.P.L.M.F.

Vad tusan är E.P.L.M.F. förkortning på undrar du säkert nu.

Det ska jag berätta min vän. Det är min egna påhittade förkortning jag kom på för ca 1 minut sedan. Tydligen ska ihopklumpning av namn (chunking, som det kallas på pyskolgi-engelska) vara bra för minnet. Nu är nämligen så att banden och musikern Europe, Pearl Jam och Mark Knopfler nyligen släppt varsitt album.

Europe - Last Look At Eden
Det tredje albumet sedan deras comeback. Albumet innehåller en skönt gitarrspelade av John Norum, en del catchiga refränger av Joey Tempest och som vanligt en och annan ballad för att locka till sig girlsen. Jag tränade till detta album i dagarna och det fungerande mycket bra. Det är ett lagom tempo och i en del av låtarna är det power. 

Pearl Jam - Backspacer
Bandets andra album i anda med deras tidigaste och kändaste album. Det är som vanligt korta och effektiva rocklåtar blandannat med deras säregna ballader. Verkar mycket lovande.

Mark Knopfler - Get Lucky
Definitivt det lugnaste albumet av dessa tre. Ett smakfyllt och lugnt album. Gubbrock som många skulle säga. Med detta album har Mark Knopfler gjort lika många album som soloartist som han gjorde med sitt kändare band Dire Straits. Dire Straits ska tydligen ha sålt mellan 100 - 199 miljoner album. Den förmögenheten skulle inte jag ha något emot :-)
Rock On !

// GeorgVanHalen

Kommentera här: