mmmm helg

Fredagen bestod av högst privata angelägenheter, därför hoppar vi över den och dyker direkt emot lördagkvällen.

Mycket snart efter mötet med WaddeErics son och Lööve stötte vi på en av Söders alla ensamma äldre herrar med ett tycke för öl. Han avbröt vår konversation genom att konstatera att umgänget var det viktigaste, så fort vi vände var Wadde snabb med en kommentar lik: Det är en fördel om man har umgänge också..

Därefter hittade vi en ny pub där där det pratades och öl efter öl försvann. Ser ni inte hur glada alla var? Finns det något härligare än ärliga léenden på bild? :-)   
Framåt kvällen hoppade Erik N och John in i festen men efter att Wadde lämnat församligen blev det snabbt snack om att byta lokal. På vägen till nya lokalen mötte jag Dennis, en gammal klasskamrat, jag inte sett på en herrans massa år. Trelivgt, trevligt. Väl frammen i nya lokalen splittrades gruppen omgående.
 


John, Erik N och jag gick snabbt emot nya privata mål. Jag följde efter John (natten är ung, ni vet). På tunnelbanan fick jag genom ödet syn på Jzz och hans gäng. Efter att sagt adjö till John hängde jag på Jzz.

Jag och Jzz gäng var snart tillbaka på Söder och sen till Göta Källare.
Där var det fest. Se bara hur Ludde lever sig in i.. :D 
Men allting har ett slut och således denna kväll. Det blev ytterligare ett möte med en gammal klasskamrat och en hastig kebab för min del.

Söndagen då? Den behandlades med försiktighet, en grym oxfilé och bananasplit :-)

// GeorgVanHalen

E.P.L.M.F.

Vad tusan är E.P.L.M.F. förkortning på undrar du säkert nu.

Det ska jag berätta min vän. Det är min egna påhittade förkortning jag kom på för ca 1 minut sedan. Tydligen ska ihopklumpning av namn (chunking, som det kallas på pyskolgi-engelska) vara bra för minnet. Nu är nämligen så att banden och musikern Europe, Pearl Jam och Mark Knopfler nyligen släppt varsitt album.

Europe - Last Look At Eden
Det tredje albumet sedan deras comeback. Albumet innehåller en skönt gitarrspelade av John Norum, en del catchiga refränger av Joey Tempest och som vanligt en och annan ballad för att locka till sig girlsen. Jag tränade till detta album i dagarna och det fungerande mycket bra. Det är ett lagom tempo och i en del av låtarna är det power. 

Pearl Jam - Backspacer
Bandets andra album i anda med deras tidigaste och kändaste album. Det är som vanligt korta och effektiva rocklåtar blandannat med deras säregna ballader. Verkar mycket lovande.

Mark Knopfler - Get Lucky
Definitivt det lugnaste albumet av dessa tre. Ett smakfyllt och lugnt album. Gubbrock som många skulle säga. Med detta album har Mark Knopfler gjort lika många album som soloartist som han gjorde med sitt kändare band Dire Straits. Dire Straits ska tydligen ha sålt mellan 100 - 199 miljoner album. Den förmögenheten skulle inte jag ha något emot :-)
Rock On !

// GeorgVanHalen