Let me introduce ..


                             
                           

" Let me introduce Led Zeppelin to you..
On bas ... John Paul Jones ... John Paul Jones
Drums .. John Bonham
Lead Guitar ... Jimmy Page
and myself, Robert Plant "

Det var på detta eleganta vis sångaren, Robert Plant, presenterade bandet medan de övriga börjat jamma på scen. Vid det tillfället hade bandet varit kända i flera år och sålt en stor mängd album. Presentationen var ändå oerhört simpel nästan som om bandet vore okänt men samtidigt så proffersionellt. Inslag som detta, presentation av bandet, humor, attityd och självförtroende är något många musiker idag saknar och det är därför gamla rockare som Robert Plant, idag över sextio år gammal, fortfarande är en bättre frontman än dagens tjugo-trettio åringar. Är inte detta konstigt med tanke på att rock n' roll främst är musik av och för ungdomar?

Om ni knappt känner till Led Zeppelin, öppna upp era sinnen och njut av bland den mest tidlösa musik som gjorts. Det har jag gjort och jag ångrar inte en sekund av det.

/ GeorgVanHalen

Dagens sånginsats: Led Zeppelin - The Lemon Song

pyscho-bebisen

Det var inte mer än några dagar sedan det ringde på telefonen hemmavid. Jag svarade och trodde att linjen var bruten. Sekunder efteråt förstår jag vem det var som ringde. Det var psycho-bebisen.

För en väldans massa år sedan ringde psycho-bebisen för allra första gången. Då trodde jag att det var en vanlig bebis som nått en speed-button på familjens hemtelefon eller en kompis som hade lite för tråkigt. Om någon av dessa tankar skulle stämma, hur kommer det då sig att psycho-bebisen ringt med extremt udda mellanrum i definitivt mer än fem år? och varför är det alltid jag som svarar? Det kan omöjligt vara flera bebisar som av misstag ringt samma nummer och agerat på liknande sätt gång efter gång.

I detta samtal hördes ett framsteg, jag hörde rösten. Psycho-bebisen sa något om en Monika och härmade mig när jag sade frågande: "Hallå. Hallå. Är det någon där..". Trots framsteget är det inte kul och har aldrig varit det...  vem kan vara en bebis i mer än fem år? Bara psycho-bebisen.

Kanske är det en konspiration ifrån en syskonskara av bebisar? En syskonskara av psycho-bebisar...grymma tanke.

/ GeorgVanHalen

Dagens sånginsats: Def Leppard - Have You Ever Needed Someone So Bad

Länge Leve Facebook

Tycka vad man vill om facebook, men det leder ibland till underbara händelser. Det var inte allt för länge sedan en total främling kontaktade mig, en utländsk kille. Han ville lägga till mig som vän och eftersom jag inte har lust med en lista full med främlingar sker snart denna konversation:

Jag:
Hey Man!
Who Are You ?
=)


Han:
Im justin frm south africa and u

Jag:
Sweden =)
How you find me? :S

Han:
I dnt realy rember bt any are u natuurly build that big or do u use that muscil building thngs?im nt gay hey dnt gt me wrng becuz i wana start gyming for rugby after skwl

Jag:
Haha

It was a FAKE picture..made in photo-shop years ago :P


Han:
ok kwl

Hans språk är ljuvligt, nästan inte en enda rättstavning. Endast internet förkortningar, slang eller vanliga stavfel. Det är även kul att iakta hur han inte vill bli misstagen som homosexuell. Haha, han gick direkt i självförsvar helt utan antydningar ifrån min sida. Länge Leve Facebook !

Bilden i fråga ser ni här under; en gammal midsommar bild omgjord av Vasastans, one and only, Sakis. Han gjorde mitt ansikte grönt och högerarmen är större än min kropp (skulle föreställa Hulken). HUR kan någon tro att den är realistisk ? .. det är en fråga värd att tänka över :)

                                                      

/ GeorgVanHalen

Dagens sånginsats: Thin Lizzy - Suicide