bästa vän


                        "din bästa vän är den som lär dig att leva"
/ GeorgVanHalen

Dagens sånginsats: Audioslave - Show Me How to Live

Up The Irons


              

Vill uppmärksamma alla som vill att bandet Iron Maiden har släppt en dokumentär kallad Flight 666. vilken handlar om deras senaste turné. Jag vet inte vad du ska göra, men den ska jag se. Vet inte när eller hur, men se den ska jag göra.

För er som fortfarande tror att Iron Maiden är ett satanist band är det dags att växa upp. Iron Maiden har använt budskap om djävulen, 666 och Hell för att dra publik, inget annat. Precis som dagens popstjärnor klär sig halvnakna för att dra publik. Vissa bandmedlemmar bär tom. kristna kors på scen. Sen är trummisen Nicko McBrain vän med vår egna Lars Berghagen. Skulle en av våra mest folkkära artister som sjunger om teddybjörnen Fredriksson vara offentligt vän med en satanist tror ni? Knappast. Gubbarna i Iron Maiden gillar att flyga och fiska.

/ GeorgVanHalen

Dagens sånginsats: Iron Maiden - The Clansman

Slumdog Sveavägen

Sveavägen bjuder på alla sorters överaskningar. I lördagskväll bad en man mig om fem kronor. Jag kände mig generös, därför fick han det och någon krona till. Jag såg sedan att han gick konstigt och fattade snart att han hade gjort nummer 2 i byxorna och behövde pengar till närmaste toalett :-)

Därefter fortsatte min promenad mot "Slumdog Millionaire" och Mr. Malm. Slumdog Millionaire är en riktig höjdare. Den kör på lite Quentin Tarantino berättarteknik och innefattar en kärleksberättelse, humor, brödraskap och svek samtidigt som den håller en konstant intressenivå. Bästa med filmen var att rollerna utspelas av olika barn och ungdomar i skilda åldrar och såvitt jag såg var alla bra, vilker inte är alltför vanligt. Den indiska musiken kanske inte var den bästa, en gubbe brevid mig höll för öronen i början av filmen, men klart det passade till filmen. Vad skulle de annars spelat? Michael Jackson eller The Beatles?

        

Efter det bästa biobesöket på länge vandrade jag hemåt i mörket, svängde dock förbi krogen www.roq.se för lite gratis liveframträdande. Tyvärr, hade bandet jag helst velat se redan spelat klart men bandet efter gick inte av för hackor det heller. Efter att diggat lite och pratat med trummisen i det första bandet dök bror med tjej upp och snart var det en ny dag.

/ GeorgVanHalen

Dagens sånginsats: Foo Fighters - Stranger Things Have Happened