LONDON BABY!

- Min nyårsresa till London började med att jag förlorade 980 kronor på ett provisoriskt pass (engångspass). Vilket de senare fråntog mig på vägen hem (damn them!):



- Ett av Londons största turistattraktioner är Big Ben, men jag såg även Little Ben:
 
 

- Är det någon som sett Vänner avsnittet då gänget åker till London för att se Ross gifta sig med Emelie? I samma avsnitt vill Joey leka turist och köper en stor U.K hatt och går in i sin karta för att hitta runt i stan. Jag vill givetvis inte vara sämre, så jag var tvungen att köpa en sådan hatt :)
Nedan står jag på mitten av Trafalgar Square med min nya mössa.



(Senare i veckan gick jag förbi Victoria Station där en medelålders mörk busschaufför med världens basröst pekar på min mössa och skrattar (hahahhaha) och säger: Look at his hat! Lätt en av de skummaste skratten jag hört!)

- I London ville de konstant varna folk för gapet mellan tågen och perrongerna. Med en irriterande röst säger de: Please mind the gap. Nåväl, jag säger: FUCK THE GAP :D

  

- En dag åkte jag ner till "Camden Town" vilket påminner lite om Vattenfestivalen och precis under denna skylt (se bilden) frågade en något suspekt mörk kille till mig: "Do you want one?". Jag tror han refererade till lite "weed".



- Det blev även en snabbis till Soho, vilket är Londons kinky place. Vad är detta för slags affär på bilden tro? Jag behövde dock inte köpa något där, för på en annan plats hittade jag free porn.

 

- Anledningen till resan var att fira nyårsafton där, vilket vi gjorde på en centralklubb vid Piccadilly Circus. Vid tolvslaget började folk ställa sig på baren och dansa, nice! På bilden brevid är yours truly, en ny version av Filip från min gamla parallellklass i högstadiet samt min resekamrat Dennis och hans vän Tia.

 

/ GeorgeKidd

Kommentarer:

1 Linnea brown:

haha jaa du vet väl att "Camden" får mig osökt att tänka på
serien 7yh heaven!hihi och daaaamn vad snabb jag var på att kolla in bloggen;) du får kolla på min facebook så får du se lite av mitt jullov:) tata

Kommentera här: