allt som allt

                    
                     En bild på Batman och Mr. Enköping säger allt om min fredagskväll 
________________________________________________________________________________

På lördagen var det en heldag med Mr. He och hans gäng, vilken slutade upp på en resturant.
Där tog alla något att dricka och vissa beställde en efterrätt. Min magkänsla sa att jag inte skulle göra det. Min magkänsla hade rätt, efterätterna kostade 89 respektive 99 kronor. Ingen tyckte det var prisvärt och Mr. He tyckte tom. sin var snudd på äcklig. Det leder mig till en fråga: Känner du till någon resturant i Stockholm som verkligen har en riktigt god och prisvärd efterrätt?
______________________________________________________________________

Sist men också minst är en liten fundering jag haft kring vårt allas vårt MSN.
Det är "Away mode" som har fångat mina tankar. Alla använder denna funktion (och de som är snarlika) annorlunda. Vissa sätter på MSN tar på Away mode och använder inte datorn resten av dagen. En del sitter och verkligen är upptagna på datorn. Andra vill bara undvika någon och chattar som galningar med de övriga...

Hur använder DU denna funktion (Away mode) ? Var ärlig, ärligheten varar längst.

/ georgiboy

Dagens låt:
Guns N' Roses - Estranged

Bröllopsklockor

                   

Ser ni den dansade bruden i mitten av bilden? Nej? Inte jag heller men om ni tittar väldigt noga ser ni något vitt, det är bruden.

Många i dagens samhälle verkar leta efter någon eller något som inte existerar (och jag är ingen undantag). Är det inte konstigt? Nej, för vart man än tittar är det bantningsartiklar om hur man går ner tio kg på en vecka. Ungdomsserier och dokusåpor är fyllda av "perfekta" människor som representerar kanske 5 % av världsbefolkningen. Tatueringar och plastikoperationer har blivit vardagsmat för ungdomar. Pengar har blivit en betydande del i den man väljer att leva med, vissa skulle inte ens kunna tänka sig att vara ihop med en som har samma ekonomiska status som en själv.  Allt som är dyrt är tydligen bättre....

Istället för att se människor för vad dom är och har, letar man efter fel. Hur fel är inte det?

På bilden ovan är det en tjej som dansar i sin bröllopsklänning mitt i centrala Stockholm på dess kända fontän. Det representerar spontanitet, härlighet, glädje och våghalsighet. DET är egenskaper värda att sträva efter. En sådan tjej vill jag ha!

/ georgiboy


Dagens låt:
Led Zeppelin - Bring It On Home

Do anything


                            "Do anything you want, but always do it with style!"
/ georgiboy

Dagens låt:
Foo Fighters - Still