tips for damerna

Kvinnor bryr sig mycket om vad de har på sig, inget att diskutera om där. Kvinnor bryr sig även om vad deras vänner har på sig, kanske främst vänninorna. Problemet ligger i att kvinnor även bryr sig om vad deras män, pojkvänner eller sambos (whatever you kids call it these days) använder för klädelsplagg.

När samtliga är redo att gå iväg till begravningen, ICA, kyrkan eller vart nu folk har en tendens att gå, får kvinnan syn på vad mannen har satt på sig.

Mannen har efter sitt tyckte klätt på sig och är redo att föras vidare ut i verkligheten. Vad händer sen? Kvinnan får något utbrott (ofta hysteriskt) över hur mannen har klätt sig och tvingar mannen att byta om.

... Detta uppskattas inte speciellt högt hos oss män oavsett om kvinnan har rätt eller inte.

Dagens läxa: Se till vad era män har på sig innan det är dags att gå, om ni nu måste!

/ GeorgeKidd

The Pretender

Foo Fighters - The Pretender

Första singeln och första låten, 4:29 lång, på sjätte studioalbumet "Echoes, Silence, Patience & Grace", 2007.

Jag gick givetvis och köpte detta album dagen då det släpptes (25 September).
The Pretender, en av årets låtar :)

en krona för mycket

Jag var inne på 7-Eleven och köpte en Coca Cola för 11 kronor och gav expediten 20 kronor som betalningsmedel. Min IPod var i fullgång medan expediten frågade ifall jag hade en krona på mig. Jag hörde inte men uppfattade snabbt att han frågade något. Jag tog av mig hörlurarna och började prata. Han ställde om frågan och jag började gräva i plånboken, hittade inget. Då tog tjejen bakom mig fram en enkrona till mig och lade fram sina bananer, fick betalt och gick därifrån. Jag fick min tia.

Varför berättar jag denna absolut meningslösa historia om en enda enkrona?

Becuase..
Jag tycker det var festligt att någon blev så pass irriterad över mitt "IPod" beteende att hon gav mig en krona, visserligen har jag också blivit störd av folk i olika kassor. Jag skulle dock aldrig tänkt att ge dem valuta för det.

Nu är jag en krona rikare och en lycklig man pga. mitt allmänt osociala beteenden.
God Bless Mp3 =)

/ GeorgeKidd