Seven Seas of Rhye

Queen - Seven Seas of Rhye

Låt nummer 11 från deras skiva: Queen II, 1974.

Antagligen en av Queens kändaste låtar (iaf för de äldre generationerna och riktiga Queen fanatiker).
Låten är 2:48 lång, de har även en kortare instrumental version på deras debutalbum som är 1:15 lång, även den kan vara värd att spana in men den längre versionen är avsevärt bättre. Om du får händerna på deras DVD "Queen - Live at Wembley" är liveversionen av Seven Seas of Rhye ett måste!

Kommentarer:

1 Cosmic Moose:

Jag håller med ;)
Men, (det finns alltid ett men) hur vet jag hur bra andra har gjort det? Tänk om jag bara tror att jag gjort det bäst men i själva fallet finns det de som gjort det bättre? :P
Okej...det där var lagom förvirrande =)

2 Cosmic Moose:

Haha, jag det låter ju logiskt. =) Men problemet är att det inte finns några rekord när det kommer till känslor. Äsch! Jag får nog bara hålla tummarna på att det ordnar sig...precis som den mycket kloke Timbuktu påstår att det gör. =)

3 Cosmic Moose:

Höhö, jag antar att du skämtar, men eftersom att jag är så dålig på att döma sådant svarar jag på frågan som om du verkligen ville veta. Det är givetvis i låten ?Det löser sig?. =)
*lipar bara ifall du ställde frågan för att håna mig*

4 Cosmic Moose:

Aha, du kan din Timbuktu ser jag =) Supernajs! Enligt mig är den mannen ett kort lockigt litet geni! Klockrena texter, bra budskap och dessutom en läcker skånsk dialekt!
Vi i Sverige kan skryta och vara stolta över honom nu när han satsar på Usa :P

5 Cosmic Moose:

Jag är inte heller så förtjust i hip hop men konstigt nog är det mest den svenska hip hopen som lockar?Snook är inte så pjåkiga de heller.
Nä, jag har faktiskt inte hunnit köpa den än, för att vara uppriktig så hade jag mer hoppats att få tag på låtarna i mp3 form från kompisarna?omoraliskt jag vet :(

6 Cosmic Moose:

Dryg som jag är råkade jag svara i min egen blogg! O_o

7 Cosmic Moose:

Haha, nä det stämmer att jag inte äger några Timbuktu skivor. :/ Men konserter har jag varit på och då drar han in lite pengar från mig i alla fall =)

Jag kom på din blogg av en slump när jag skulle söka kontakter. Du verkade rätt så festlig tyckte jag =)

Kommentera här: